Disclaimer dekerstbomen.nl

Laatst bijgewerkt: 12 oktober 2023

Welkom bij dekerstbomen.nl ! Voordat je onze website gebruikt, raden we je aan de volgende disclaimer zorgvuldig door te lezen. Het gebruik van deze website impliceert jouw acceptatie van de hieronder vermelde voorwaarden.

1. Algemeen:

dekerstbomen.nl is een online platform dat kerstbomen verkoopt op diverse locaties in Gooi & Eemland. Door gebruik te maken van onze website stem je in met de voorwaarden en bepalingen van deze disclaimer.

2. Accuraatheid van Informatie:

Wij streven ernaar om alle informatie op deze website accuraat en actueel te houden. Echter, wij garanderen niet de volledigheid, juistheid, betrouwbaarheid of beschikbaarheid van de informatie op de site. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

3. Productinformatie:

De informatie over onze kerstbomen, inclusief prijzen en beschikbaarheid, kan onderhevig zijn aan wijzigingen. Wij doen ons best om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar kunnen niet garanderen dat de getoonde informatie altijd foutloos is.

4. Bestellingen en Leveringen:

Het plaatsen van een bestelling op dekerstbomen.nl  impliceert geen acceptatie van de bestelling. Wij behouden ons het recht voor om bestellingen om welke reden dan ook te weigeren. Leveringen zijn onderhevig aan beschikbaarheid en logistieke beperkingen.

5. Externe Links:

Onze website kan links bevatten naar externe websites van derden. Wij hebben geen controle over de inhoud en het beleid van deze websites en zijn niet verantwoordelijk voor hun praktijken.

6. Aansprakelijkheid:

dekerstbomen.nl is niet aansprakelijk voor directe, indirecte, incidentele of gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze website of de informatie die hierop wordt verstrekt.

7. Intellectuele Eigendom:

Alle inhoud op dekerstbomen.nl , inclusief tekst, afbeeldingen, logo’s en software, is beschermd door intellectuele eigendomsrechten en blijft eigendom van dekerstbomen.nl.

8. Wijzigingen in de Disclaimer:

dekerstbomen.nl behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig te controleren op updates.

Door het gebruik van dekerstbomen.nl  ga je akkoord met de voorwaarden van deze disclaimer. Als je het niet eens bent met een of meer van deze voorwaarden, gebruik dan onze website niet.

Bedankt voor jouw begrip en veel plezier met het ontdekken van de perfecte kerstboom op dekerstbomen.nl !